Spørreundersøkelser og ordførerkandidater

Ordførerkandidat Jorunn Elisabet Lossius og 6. kandidat Geir Svenningsen
Ordførerkandidat Jorunn Elisabet Lossius og 6. kandidat Geir Svenningsen

Jeg har i likhet med mange andre blitt oppringt av InFact for å svare på aktuelle lokale spørsmål. Et av spørsmålene var spesielt knyttet til ordførerkandidater i Lillesand, og vi fikk tre alternativer: Høyres kandidat, Arbeiderpartiets kandidat eller VET IKKE.

Jeg står på KrF sin liste til kommunevalget og jeg er meget klar på at min reelle førstekandidat til ordførervervet er vår førstekandidat Jorunn Elisabet Gleditsch Lossius. Derfor reagerer jeg på at mitt svaralternativ er vet ikke. Jeg vet, og jeg ville gjerne har svart ut fra det. De ansvarlige for meningsmålingen vil sikkert gjerne avklare forholdet mellom Høyre og AP, men min vurdering er at denne spørsmålsstillingen i meningsmålingen bidrar til å innsnevre valgkampen. Jeg vil også anta at representanter for noen av de øvrige partier ikke automatisk er med på at Lillesand bare har to ordførerkandidater. La oss gjennomføre en valgkamp og et valg først. Så kan vi etter valget sette oss til forhandlingsbordet for å avklare samarbeid og posisjoner. Når tiden er inne til å gjennomføre disse forhandlingene så har KrF gode kandidater til alle verv i Lillesand komme, ikke minst har vi en glimrende kandidat til ordførervervet.

Geir Svenningsen
Listekandidat for Lillesand KrF

Leserinnlegg til Lillesands-Posten 16. juni


Publisert

i

av

Stikkord: