MINNEORD: En KrF-venn har lagt ned vandrestaven

Det var med dyp sorg vi mottak budskapet om at Bjørn Hagen døde natt til 3 juni.

Vi hadde hatt et håp om at han også denne gangen, skulle klare å komme tilbake etter sykdommens tilbakefall. Slik gikk det ikke, og vi står tilbake uten Bjørns vitalitet og engasjement.

Bjørn var en livsglad mann som ønsket å kjempe sine kamper i front. Han var full av pågangsmot og ønsket å rekke over så mye. Da han ble syk, var det noen ganger vi som stod rundt han, som måtte sette grenser for å beskytte han. Dette likte han dårlig, men ristet den følelsen av seg og jobbet videre med et genuint ønske om KrFs beste. En sann KrF venn.

Hans engasjement i KrF ble rikelig fordelt på lokallagsstyret og bystyret, altså både som tillitsvalgt og folkevalgt. I sin tid som lokallagsleder var han også representant i Aust Agder KrFs fylkesstyre.

Han var klar i sin tale, kunnskapsrik og rett på sak, blandet sjelden følelser inn i saksbehandlingen. Kunne til tider være sta, men endret han mening i en sak var han ikke redd for å erkjenne det. Slik var han enkel å forholde seg til.
KrF Lillesand vil merke at vi i Bjørn har mistet en svært erfaren og lojal støttespiller. Vi sitter igjen med savnet. Vår trøst er at Bjørn har det godt hjemme hos den Far han satte sin lit til.

Våre tanker og medfølelse går nå først og fremst til Torhild og barna som har mistet en ektefelle og far.
Vi lyser fred over Bjørn Hagens minne.

Oddvar Espegren, lokallagsleder Lillesand KrF
Andreas Brovig, gruppeleder Lillesand KrF
Turid Jacobsen, fylkesleder Aust Agder KrF


Publisert

i

av

Stikkord: