KrF ønsker innflytelse

Lillesand KrF går til valg på en offensiv politikk for eldre. Nettopp derfor inviterte vi KrF-nestleder Dagrun Eriksen for å snakke om «eldre som en ressurs». Vi valgte bevisst å legge møtet til Dovreheimen fordi denne institusjonen er en hjørnestein i kommunens bo- og aktivitetstilbud til våre eldre.

Dagrun innledet med å snakke om «eldrebølgen», og at vi ikke må se bare utfordringer i forbindelse med den. Egentlig er det en fantastisk ressursbølge! Disse eldre har vært med på å bygge samfunnet til det det er i dag, og har mye kunnskap og erfaring. Vi må lytte til dem, slik kan vi kanskje også spare oss for å begå noen feiltrinn.

Mange av de eldre er også besteforeldre, og er med på å få småbarnsfamiliene til «å gå rundt» i dagens samfunn. Eldre kan også være en ressurs som fosterbesteforeldre, lyttevenner og mange er med driver bruktbutikker rundt om i Norge.

Vi setter pris på at Lillesands-Posten følger opp de fleste aktiviteter som foregår nå i disse valgkamptider. Det er et viktig tilbud til innbyggerne. Valget av overskrift til artikkelen fra Dagrun Eriksens besøk 28/8, som sier at «KrF går etter å vippe Thomassen av ordførerpinnen» føler vi imidlertid ikke helt samsvarer med innholdet i møtet.

Det stemmer at Dagrun snakket godt om KrF i Lillesand og vår ordførerkandidat Jorunn Elisabet Gleditsch Lossius. Vi opplever selv at vi går til valg med et sterkt program og mange dyktige kandidater på listen, som er klare for å gå inn i kommunepolitikken og gjøre en god jobb for Lillesand.

Men at det skulle være et uttalt mål fra oss å «vippe Thomassen» er neppe sant. Vår ordførerkandidat ville utvilsomt kunne gjøre en god jobb som ordfører. Hun har høy arbeidskapasitet, er pålest, har et stort nettverk (også i politikken på Sørlandet) og er lillesander i hjertet. Men hvilke posisjoner KrF får etter valget er nå opp til velgerne. Jo flere som stemmer KrF, jo mer innflytelse får vi. Godt valg. Stem KrF!

 

Ingebjørg Ribe Rudihagen, lokallagsleder

Oddvar Espegren, nestleder

Lillesand KrF


Publisert

i

,

av

Stikkord: