1.høring kommunestyrevalg

posted in: Nyheter | 0

Lillesand kommune trenger et levende demokrati. Vi er sikker på at det i Lillesand kommune finnes personer med en samfunnsinteresse for enkeltområder, eller ønske om et velfungerende lokalt folkestyre med et demokrati i utvikling.

Ingen er vi like og det er det som gjør politikken spennende. Vi har forskjellige forutsetninger for å ønske å stille til valg. Alle har vi vært førstereis, men vi lærer mye om forskjellige politiske saker og fagområder og får dra nytte av å samarbeide med erfarne politikere underveis. Kanskje våger du deg frempå selv, eller har et godt navneforslag. Vi trenger bare navn og en kort redegjørelse for hvorfor du foreslår denne personen.

For å delta i lokallagets høring må en ha vært registrert medlem i minst tre måneder, være født i 2005 eller tidligere, og ha betalt forfalt medlemskontingent som er registrert i KrF. Gjelder også KrFU medlemmer. Frist for 1.høring er 1. juli. Forslag sendes til leder Turid Jacobsen.

Årsmøtet 2022 i Lillesand KrF valgte en nominasjonskomite, og etter konstituering ser den slik ut:

Leder: Turid Jacobsen, turidjacobsen@hotmail.com  Mobil: 48113246. Medlemmer Oddleiv Espegren og Anette Lie. Varamedlem: Anne Berit Repstad

Det ble også vedtatt et nominasjonsreglement som vi i komiteen følger.